This plugin hasn’t been tested with the latest 3 major releases of WordPress. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

Intense Kargo Kurtarma Modu for WooCommerce

Description

DİKKAT: Bu eklenti bir kurtarma eklentisidir, bu eklenti sadece geçmişte Intense Yazılım kargo eklentilerini kullanmakta olup “artık kullanmayan” kullanıcılar içindir.

CAUTION: the plugin for only users that was used intense.com.tr shipping plugins in the past but not using currently.

Intense Kargo eklentileri kullanıcılarının eklentiyi kullanmayı bıraktıklarında “Kargoya verildi” sipariş durumunun sistemde olmaması sebebiyle görünmeyen siparişleri görünür hale getirir.

Özellikler:
* “Kargoya verildi” durumunu aktif hale getirir.
* Siparişe ilişkin kargo firması ve kargo takip no verilerini yönetici sipariş detayından görebilmesinizi sağlar (düzenleme özelliği bulunmamaktadır.)

Bu eklenti intense.com.tr tarafından geliştirilmiştir.

Installation

Eklentiyi yükledikten sonra, ayarlar bölümüne gidiniz(WordPress admin sol menü -> ayarlar -> Intense Kargo Kurtarma Ayarları) ve ilgili ayarları tamamlayınız.

Reviews

There are no reviews for this plugin.

Contributors & Developers

“Intense Kargo Kurtarma Modu for WooCommerce” is open source software. The following people have contributed to this plugin.

Contributors

Changelog

v1.0.1

26/01/2022 =
wordpress.org için readme.txt güncellemesi

v1.0.0 – 24/01/2022

Özellik: Intense kargo entegrasyonları ve manuel kargo eklentilerini geçmişte kullanmış olan kullanıcılar için; \”kargoya verildi\” sipariş durumu görünür hale getirildi ve kargo takip verilerinin yönetim sipariş detay ekranından okunabilmesi sağlandı.